Ohje:

Rullattavia rieskoja

Sisällä:

Savulohta noin 250g

Ruohosipulituorejuustoa 200g

Ranskankermaa 150g

Purjoa maun mukaan

Tilliä

Jääsalaattia

Nämä kannattaa mielestäni syödä/tehdä samana päivänä, kun tarjoaa, varsinkin jos rieska ohutta. Itse tein edellisenä iltana ja inhottavasti oli rieska kostunut, ehkä paksumpi rieska olisi ollut parempi vaihoehto.

Sekoita täytteen ainekset keskenään (paitsi jääsalaatti) ja levitä rieskalevylle, Levittele täytteen päälle jääsalaattia ja rullaa rieska tiiviiksi rullaksi. Kääri rulla folioon ja laita jääkaappiin tai voi syödä hetikin. Rullan voi syödä kokonaisena, puolittaa tai leikata pienempiä suupaloja esim. juhliin.