Pitihän se kokeilla valion uutuutta, maustettua tiramisu-rahkaa.... :)

Pohja voi olla keksipohja tai "kääretorttu" pohja. Itse tein unelmatorttupohjasta pohjan, koska voi oli päässyt loppumaan ja en tykkää margariinia laittaa keksipohjaan, voita sen olla pitää...

1prk flora vispiä

1 prk tiramisu-rahkaa

1 prk kermaviiliä

1 levy pandan tummaa suklaata

sokeria

noin 1/2dl kahvia

5 liivatelehteä

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota flora vispi, lisää rahka, kermaviili ja sulatettu suklaa. Sokeria voi lisätä maun mukaan, itse taisin laittaa noin puoli desiä. Purista liivatteista vesi ja  liuota liivatelehdet kiehautettuun kumaan kahviin ja kaada ohuena nauhana. Sitte täyte pohjan päälle ja jääkaappiin hyytymään, vähintään 4 tuntia.

Koristeena marsipaanikukkia. Ei ollu tuo isompi kukka kerenny kuivua kunnolla, tympiästi läsähti. Suklaareunus onnistu ihan hyvin, toka kertaa tein, ekasta kerrasta taitaakin olla jo pari vuotta taisin sillon tehdä valkosuklaasta.

Hyvää oli, taidan tehdä toistekin!