Ohje:
Rullattavia rieskoja
Sisällä:
Savulohta noin 250g
Ruohosipulituorejuustoa 200g
Ranskankermaa 150g
Purjoa maun mukaan
Tilliä
Jääsalaattia
Nämä kannattaa mielestäni syödä/tehdä samana päivänä, kun tarjoaa, varsinkin jos rieska ohutta. Itse tein edellisenä iltana ja inhottavasti oli rieska kostunut, ehkä paksumpi rieska olisi ollut parempi vaihoehto.
Sekoita täytteen ainekset keskenään (paitsi jääsalaatti) ja levitä rieskalevylle, Levittele täytteen päälle jääsalaattia ja rullaa rieska tiiviiksi rullaksi. Kääri rulla folioon ja laita jääkaappiin tai voi syödä hetikin. Rullan voi syödä kokonaisena, puolittaa tai leikata pienempiä suupaloja esim. juhliin.