Lauantaina mietin että mitähän sitä tekasis iltapalaksi, jotain helppoa ja suht nopsakkaa. Ja sitten tietenkin rajoituksena että mitä kaapista löytyy.  Pohja on pitopiirakan pohja (joka on muuten hyvää, muttei ollut aineksia siihen).
Lapsillekin näytti tämä piirakka maistuvan kun en laittanut mitään kasviksia tms... wink
Tonnikalaa oli kaapissa, kinkku olisi varmaan ollut parempi mutta kun ei ollut!



4 dl kaurahiutaleita
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 dl öljyä
3 munaa (laitoin 2 isoa, hyvin riitti)
4 dl vettä

Sekoita pohjataikinaa varten kulhossa kaurahiutaleet, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää joukkoon nopeasti sekoittaen öljy, munat ja vesi. Sekoita taikina juuri ja juuri sekaisin. Taikina on hyvin löysää.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Täyte:

2 dl kermaa
2 dl kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia (minä laitoin partaäijää)
2-3 kanamunaa (laitoin 2 isoa)
2-3 dl kurkkusalaattia
noin 150g juustoraastetta (osa piirakan päälle)
1 tl suolaa
pizzamaustetta
2 prk tonnikalaa tai kinkkua, jauhelihaa tms

Sekoita täytteen ainekset keskenään ( paitsi ei tonnikalaa).
Ripottele tonnikala  piirakan pohjalle ja kaada täyteseos päälle. Ripottele juustoraaste pintaan.
Paista 225, alatasolla 35 minuuttia.