Tosi hyvää pannukakkua, vaihtelua tavalliselle! Jos on mannapuuroa tai riisipuuroa jääny yli niin eikun tekemään tätä!!

Ahvenanmaalla olen syönyt ihka aitoa Ahvenanmaan pannukakkua, muistelen että se oli sellasta paksua ja maistui pullalta, siitä on kyllä aikaa varmaan 15 vuotta... Mutta sellainen muistikuva minulle jäänyt.

Mistähän tämä Saariston pannukakku sitten tulee, ei kuitenkaan ihan samanlaista ole kuin Ahvenanmaan pannukakku...?

6 dl maitoa

3 munaa

1 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 dl sokeria

1/2 tl suolaa

1 tl kardemummaa

Noin 4 dl manna tai riisipuuroa

50 g sulatettua voita

Ei muutaku aineet sekasin ja 200-asteiseen uuniin puoleksi tunniksi.

Hillon ja kermavaahdon kera...nam!