Banaanit oli jo sen näkösiä että niitä ei kukaan halunnut enää syödä, löysinkin sitte täältä Marien blogista ohjeen banaanikakulle.

Tässä kyllä toimi hyvin loitsu "älä tule paha kakku, tule hyvä kakku".  Erittäin hyvä taikina ja tosi hyvä kakku tuli, tummaa suklaatakin oli kaapissa laittaa taikinaan! Nam!

Päällä tomusokerikuorrutus, raidat tummaa suklaata. Kuorrutus on vaalean keltainen, näyttää kuvassa jotenkin hailakalta!

Ohje:

100 g margariinia

3 dl sokeria

2 munaa

3 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

1 tl soodaa

1/2 dl kermaa

2 banaania

suklaarouhetta

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sitten vielä muussatut banaanit ja kerma. Sekoita taikinan joukkoon rouhittu suklaa. Paista voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuoassa 150 asteessa n 1 tunti. Anna jäähtyä kokonaan.