Iltapalapiirakkaa....
Pohja:
150g margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
ripaus suolaa
2 rkl vettä
Täyte:
150g pekonia
1 iso sipuli tai 2 pientä
1-2 dl porkkanaraastetta
mustapippuria
Hirvenlihapihviä paloiteltuna (noin 150g)
1 punasipuli renkaina
2 1/2 dl ruokakermaa
150g juustoa
2 kananmunaa
yrttimaustetta
ripaus suolaa
Nypi/sekoita rasva, jauhot, suola. Lisää vesi ja sekoita taikina nopeasti sekaisin. Painele taikina voideltuun piirasvuokaan. Esipaista 200 noin 10 minuuttia.
Käristä pekoni ja sipuli pannulla. Lisää porkkana raaste sekaan ja sekoittele pannulla jonki aikaa, mausta mustapippurirouheella.
Sekoita ruokakerma, juusto ja munat, lisää suolaa ja yrttimaustetta sekaan.
Levitä pekoni/sipuli/porkkanaraaste pohjalle. Ripottele paloiteltu hirvenliha ja punasipulirenkaat päälle.
Kaada lopuksi kermaseos päälle ja paista noin 25minuuttia 200 asteessa.
Raikas salaatti sitten kaveriksi...