Iltapalapiirakkaa....

Pohja:

150g margariinia tai voita

2 dl vehnäjauhoja

1 dl grahamjauhoja

ripaus suolaa

2 rkl vettä

Täyte:

150g pekonia

1 iso sipuli tai 2 pientä

1-2 dl porkkanaraastetta

mustapippuria

Hirvenlihapihviä paloiteltuna (noin 150g)

1 punasipuli renkaina

2 1/2 dl ruokakermaa

150g juustoa

2 kananmunaa

yrttimaustetta

ripaus suolaa

Nypi/sekoita rasva, jauhot, suola. Lisää vesi ja sekoita taikina nopeasti sekaisin. Painele taikina voideltuun piirasvuokaan. Esipaista 200 noin 10 minuuttia.

Käristä pekoni ja sipuli pannulla. Lisää porkkana raaste sekaan ja sekoittele pannulla jonki aikaa, mausta mustapippurirouheella.

Sekoita ruokakerma, juusto ja munat, lisää suolaa ja yrttimaustetta sekaan.

Levitä pekoni/sipuli/porkkanaraaste pohjalle. Ripottele paloiteltu hirvenliha ja punasipulirenkaat päälle.

Kaada lopuksi kermaseos päälle ja paista noin 25minuuttia 200 asteessa.

Raikas salaatti sitten kaveriksi...