Kääretortut on niin nopea tehdä, että kyllä niitä vois usiamminkin leipoa ja täytteeksi voi laittaa vaikka ja mitä.

Ostin tuossa yks päivä Valion uutta maustettua kuningatar-rahkaa testille www.valio.fi/images/tuotetiedot/tuote/4268.jpg .  Niin pitihän se jotain käyttöä sille keksiä jotta pääsen sitä maistamaan.

Kääretortun tein tällä ohjeella:

4 munaa

1 1/2 dl sokeria

1 dl gluteenitonta jauhoseosta (tai perunajauhoja)

1/2 dl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

Paista 225 ja noin 6-8minuuttia.

Ja väliin laitoin...

1prk flora vispiä

1 prk kuningatar-rahkaa

Mustikoita ja Vadelmia

Vaahdota Flora Vispi, lisää kuningatar rahka. Sokeria ja vaniljasokeria voi lisätä maun mukaan. Levitä kermarahkaseos kääretorttupohjalle ja ripottele päälle musikoita ja vadelmia, kääri rullalle leivinpaperin avulla.

(Tosi hyvää oli näinkin, mutta ens kerralla laitan enemmän tuota rahkaa tai vähemmän kermaa, aika valjuksi jäi tuo kuningatar rahkan maku.)