Millä nimellä nyt kukanenkin tätä herkkua kutsuu...

Yhtäkkiä tuli vain mieleen että en ole piiiitkään aikaan leiponut tätä suussasulavaa kakkua ja pitihän se sitten leipasta...nams!

Pohja:

6 munaa

4 1/2 dl sokeria

6 dl jauhoja

1 rkl leivinjauhetta

1 rkl soodaa

1 rkl kanelia

1 rkl vaniljasokeria

n, 1/3-1/2 tl neilikkaa

1 1/2 dl rypsi/aringonkukkaöljyä (itse laitoin puolet öljyä ja puolet voita)

8 dl porkkanaraastetta

Sekoita kuivat aineet. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos varovasti sekoittaen. Sekoittele rasva varovasti sekaan sekä viimeisenä porkkanaraaste. Paista 200 noin 30-40 minuuttia.

Kuorrutus:

100g voita

200g maustamatonta tuorejuustoa

8 dl tomusokeria

4 tl vaniljasokeria

Vatkaa voi ja tomusokeri. Lisää joukkoon tuotejuusto ja vaniljasokeri.

Levitä jäähtyneen kakun päälle.