Millä nimellä nyt kukanenkin tätä herkkua kutsuu...
Yhtäkkiä tuli vain mieleen että en ole piiiitkään aikaan leiponut tätä suussasulavaa kakkua ja pitihän se sitten leipasta...nams!
Pohja:
6 munaa
4 1/2 dl sokeria
6 dl jauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 rkl soodaa
1 rkl kanelia
1 rkl vaniljasokeria
n, 1/3-1/2 tl neilikkaa
1 1/2 dl rypsi/aringonkukkaöljyä (itse laitoin puolet öljyä ja puolet voita)
8 dl porkkanaraastetta
Sekoita kuivat aineet. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos varovasti sekoittaen. Sekoittele rasva varovasti sekaan sekä viimeisenä porkkanaraaste. Paista 200 noin 30-40 minuuttia.
Kuorrutus:
100g voita
200g maustamatonta tuorejuustoa
8 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
Vatkaa voi ja tomusokeri. Lisää joukkoon tuotejuusto ja vaniljasokeri.
Levitä jäähtyneen kakun päälle.