Kera marjojen ja kermavaahdon...

5 munaa

1 1/2 dl sokeria (tai makeutusjauhetta)

75g voita

250g tummaa suklaata

Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Sulata voi, siirrä kattila pois liedeltä ja sulata suklaa voin mukaan. Vaahdota keltuaiset sokerin kanssa ja valkuaiset itsekseen. Yhdistä vähän jäähtynyt suklaa-voiseos keltuaisvaahtoon ja sekoita hyvin mukaan 1/3 valkuaisvaahdosta. Nostele loppu valkuaisvaahto taikinan sekaan (saa jäädä vaaleita rantuja). Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja voitele reunat. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa noin 15-20 min. Minä pidin 20minuuttia, olisi 15riittänyt, tykkään että sisus on enemmän valuvaa.

Nautiskele vaniljajäätelön, vaniljavaahdon tai kermavaahdon kanssa. Marjat antavat raikkautta.