Jotain makeaa ja hyvää halusin leipoa ystävilleni, nämä olivat kyllä todella hyviä (paljon rasvaa, sokeria, suklaata).

Pohjan tein erillä ohjeella koska halusin pohjaan vähemmän rasvaa ja piirakan piti olla gluteeniton ja tykkään tästä pohjasta on jotenkin ihanan kuohkea.

Pohja:

5dl gluteenitonta jauhoseosta

2 1/2 dl sokeria

2 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

2 tl vanilkasokeria

2 rkl kaakaota

130g suklaarouhetta

1 prk kermaviiliä

150g marg tai voita (sulana)

4 munaa

Sekoita ainekset sekaisin tässä järjestyksessä. Paista 200 noin 25minuuttia.

Kuorrutus:

2 isoa daimia

225g marg tai voita

3dl sokeria

3tl vaniljasokeria

3 keltuaista

3tl murukahvia

Rouhi daimit. Sulata kattilassa rasva. Lisää sokerit, keltuaiset ja murukahvi. Anna kiehahtaa ja keitä parisen minuutiia koko ajan sekoittaen kunnes seos alkaa paksuuntua ja murukahvi on liuennut joukkoon. Lisää daimrouhe, levitä heti pohjalle. Ole nopea, kuorrute jämähtää äkkiä!