4munaa
2dl sokeria
1dl sunnuntai gluteenitonta jauhoseosta
1/2dl perunajauhoja
1/2dl kaakaojauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisäile varovasti munasokerivaahtoon. Paista 225 noin 7min.
Täyte:
100g voita
noin 1/2 pkt tomusokeria
2rkl kaakaojauhetta
2rkl kahvia
marianne crushia
Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri, kaakaojauhe ja kahvi kuohkeaksi vaahdoksi, levitä jäähtyneelle kääretorttulevylle ja ripottele marianne crushia päälle. Kääri rullalle.
Vein tämän tortun rotinoiksi ja tuli käytettyä "jämiä" koristeluun. Päällä vaahtismassaa, jonka alla kermavaahtoa ohut kerros. Marsipaanikukkia päällä.