4munaa

2dl sokeria

1dl sunnuntai gluteenitonta jauhoseosta

1/2dl perunajauhoja

1/2dl kaakaojauhetta

1 1/2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisäile varovasti munasokerivaahtoon. Paista 225 noin 7min.

Täyte:

100g voita

noin 1/2 pkt tomusokeria

2rkl kaakaojauhetta

2rkl kahvia

marianne crushia

Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri, kaakaojauhe ja kahvi kuohkeaksi vaahdoksi, levitä jäähtyneelle kääretorttulevylle ja ripottele marianne crushia päälle. Kääri rullalle.

Vein tämän tortun rotinoiksi ja tuli käytettyä "jämiä" koristeluun. Päällä vaahtismassaa, jonka alla kermavaahtoa ohut kerros. Marsipaanikukkia päällä.