80g tummaa suklaata
1dl kermaa
200g margariinia tai voita
1 3/4dl sokeria
3munaa
40g mantelijauhetta
2tl leivinjauhetta
2 1/2dl vehnäjauhoja
2rkl tummaa kaakaojauhetta
Kuumenna kerma ja suklaa, sekoita kunnes suklaa sulanut, jäähdytä. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon. Lisää suklaa-kerma seos taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Voitele ja jauhoita vuoka. Paista 175 asteessa noin 40minuuttia.
Täyte: vadelmahilloa, 1 1/2dl flora vispiä, 100g tuorejuustoa, vaniljakreemijauhetta, sokeria, vadelmia 2-3dl.
Vatkaa flora vispi, lisää tuorejuusto, mausta vaniljakreemijauheella ja sokerilla. Sekoittele vadelmat varovasti sekaan.
Täytä kakku. Kostuta halutessasi maidolla. Levitä ohuehko kerros vadelmahilloa pohjalle ja sen päälle kerma-tuorejuustoseos.
Kuorrutus: 100g voita, 1dl tomusokeria, 100g suklaata.
Vaahdota voi ja tomusokeri, lisää sulatettu suklaa. Kuorruta kakku. Koristele halutessasi.